Зори от „Ергенът“ поиска 6 бона за интервю

Зори от „Ергенът“ поиска 6 бона за интервю

6 000 лв. за интервю час и половина – такава сума е поискала Зорница от „Ергенът“ от светския журналист Борислав Борисов, по известен като Боби от „Стар рипортърс“.

Бомбата хвърли самият той в социалните мрежи. Борисов много искал да покани изхвърчалата вече от формата участничка, но се натъкнал на куриозен случай:

„Много хора ми писаха да поканя в предаването Зорница от Ергенът, която се изявява под музикалния псевдоним “Зори Джи”. Често хората я сравняват с Джорджано и искат да направят дует двамата.Затова реших да я поканя, но се оказа, че тя иска хонорар. През годините съм направил над 1000 интервюта и никога не са ми искали пари. Въпреки това ѝ казах да ми изпрати своята оферта. Речено-сторено. Оказва се, че Зори Джи иска 2000 лева за 30 минутно интервю. Нашите лайфове са по час и половина т.е. иска 6000 лева от нас. За жалост не можем да инвестираме толкова пари в едно интервю и ще трябва да ви лишим от Зори… Прилагам цялата оферта, защото някой може да има желание и ресурс да си я позволи„, написа Борисов в личния си профил във фейсбук.

Новината предизвика хиляди коментари и споделяния. Много от потребителите се опасяват, че психичното състояние на Зори не е в стабилно състояние, а според други не тя, а bTV определят ценоразписа.

„Телевизията има много строги договори. В тях е посочено, че по време на излъчването на „Ергенът“ и малко след това всеки, който иска интервю от участничките трябва да заплати определен хонорар. В слуачя нищо чудно не Зори, а продуцентите й да са наложили подобни тлъсти тарифи“, разсъждават потребители в социалките.

ТВМЕДИА ви представя една от песните на Зори Джи. Може да й се насладите тук: https://www.youtube.com/watch?v=q5AT7j9TWeI


Такъв е ценоразписът на Зори Джи.