Златка изрита Благо заради изневери

Златка изрита Благо заради изневери

Златка Райкова е натирила Благой Георгиев от семейното им жилище, научи ТВМЕДИА от отлично осведомени източници.
Из столичните лъскави заведения се шушука, че плеймейтката е хванала бившия футболист в изневяра. Това се е случило малко след като двамата се завърнаха от почивка на Малдивите.

Блондинката буквално била шокирана, че той е посмял да търси ласките на друга, едва 4-години от началото на връзката им.
В спортните среди обаче новината за раздялата им не изненада никого. Колеги на Джизъса коментират под сурдинка, че той докато е жив няма да спре с аферите си.
„Просто му е слаб ангелът, има си такива мъже – вечно търсят нещо ново“, коментират из социалните мрежи.
Двойничката Анджелина Джоли – Есмер Омерова. Тя също скъса с Благо заради изневери

ТВМЕДИА припомня, че Георгиев има четири деца от три различни жени. Всички предишни негови връзки завършваха след сканали заради неговите забежки.
Две деца – момиче и момче, той има от бившата гимнастичка Христина Витанова. След системни изневери тя поискала да се разделят. Впоследствие той се ожени за рускинята Есмер Омерова, която го дари с трето дете – синът им Елай. Двойничката на Анджелина Джоли също го хвана в крачка и го изгони от Москва. Нещо повече, тя не му позволява да вижда детето си. Есмер вече е в нова връзка и малкият Елай нарича татко друг мъж.Георгиев и гимнастичката Христина Витанова. Двамата имат две деца.

Така през 2018 съдбата събра Златка Райкова и Благо Георгиев. Двамата дълго време изглеждаха на върха на щастието. През есента 2019 на бял свят се появи общият им син – Благо Джуниър, четвъртото дете на Джизъса. В момента детенцето се отглежда основно от майка му.
Междувременно Златка се прави, че нищо не се е случило. Тя непрекъснато си пуска щастливи снимки от барове и дискотеки в компанията на приятели.
„Или иска да го дразни, че не страда от разлъката, или наистина вече не й пука за него“, размишляват техни фенове.
Благо пък е решил да се покрие, той изчезна от инстаграм и фейсбук. Отказва и на медии да коментира личния си живот. Футболистът имаше афера с фолкпевицата Лияна

И с ученичката Куини Алис…