Жена издъхна пред регистратура на болница

Жена издъхна пред регистратура на болница

Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център във Враца.

За това сигнализира очевидец, който твърди, че жена на около 35-40 години ( по информация на NOVA жената е на 44-години от село Пудрия), е издъхнала пред регистратурата.

Тя е придружавана от своя съпруг и малкото им детенце, което за огромно съжаление става и свидетел на ужаса. Иван Илиев публикува покъртително видео от лечебното заведение.

На него се вижда, как служителка на регистратурата безучастно гледа през стъклото и коментира, че жената вероятно е пила нещо.

В същото време не спира да разбърква кафето си! Впоследствие, вместо да повика медик, тя пита дали съпругът знае ЕГН-то на жената.

Притесненият мъж казва, че на жена му не ѝ достига въздух и вероятно си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, но не успява и главата ѝ се накланя настрани.
„За мен медицинската сестра на регистрацията трябваше спешно да извика медик, а не да търси лична карта, регистрация и направа на тест за ковид. Ако беше захранена с кислород (съпруга и първите думи му бяха-не стига и въздух) жената щеше да е спасена, а нямаше и 35-40г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи!„, написа Иван Илиев.

Вълна от възмущение и гняв предизвика публикацията. Хора от областта споделят, че във въпросното Спешно отделение практиката е такава, както и отношението.