Ето коя е разбила сърцето на Ергенът

Ето коя е разбила сърцето на Ергенът

Христиана Парова – това е името на жената, която е разбила сърцето на хубавеца от „Ергенът“ по Бтв. Блондинката е фитнес инструктор и консултант по здравословно хранене.
Двамата с Виктор Стоянов имали 6-годишна бурна връзка, но впоследствие Хриси зарязала Виктор и го оставила в море от страдание. Дамата има син от предишен брак, който Виктор гледал като свое дете. Двамата се запознали във фитнес залата, в която тренирали, научи ТВМЕДИА.
31-годишният Виктор е модел и бивш национален състезател по гребане. Във формата „Ергенът“ за вниманието му се борят 22 жени, а от телевизията се похвалиха, че проектът се радва на огромен рейтинг.
„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.
Той казва, че вярва в любовта и е готов за нея. Търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. За себе си казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен.
„Това е един от най-красивите мъже, които съм виждала някога в живота си. Никоя от претендентките не е достойна за него“, пише развълнувана потребителка в социалните мрежи.

Хриси Парова е била шута на най-желания ерген в България

От времето, когато двамата са били още заедно