Емилия роди Жоржина

Емилия роди Жоржина

Попфолк певицата Емилия роди момиченце! Благата вест съобщи лаконично самата тя, като посочи единствено името на бебето – Жоржиния. Новороденото е дошло на бял свят в четвъртък, 10-ти февруари. Мерките на пеленачето останаха тайна.

Малката е кръстена на баща си – Жорж Башур. Това е първото общо дете на Емилия и Жорж, припомнят запознати. Емилия вече има две деца от брака си с бизнесмена Коко Динев – 13-годишният Иван и 5-годишната Мира.
За бременността си ангелогласната поп-фолк прима призна сравнително късно – едва в средата на месец декември. Преди това тя слезе от сцената, но така и не разкри пред феновете си причината за това.

ЩАСТИЕ СЛЕД ТРАГЕДИЯТА

ТВМЕДИА припомня, че радостната вест в семейство Башур идва след няколко години, изпълнени с мъка и болка. През пролетта на 2018 Емилия, Жорж Башур и първородният му син Феди катастрофираха на магистрала „Тракия“. Тогава певицата и мъжът й останаха невредими, но за живота си не успя да се пребори 19-годишният Феди Башур. Трагедията буквално съсипа семейството и двамата за дълго се скриха от светлината на прожекторите.
Освен сина си Феди, Жорж Башур има и дъщеря от бившата си съпруга Екатерина. Момиченцето живее в Испания с майка си, а Феди Башур е бил студент в Ню Йорк, където живееше, преди да почине в България.