Део: 10 години се друсах!

Део: 10 години се друсах!

„Наркотиците бяха сериозна част от живота ми в продължение на може би над десет години. Осигуряваха ми щастие за кратко – лъжливо”. Това шокиращо признание направи Деян Славчев, известен като Део пред Мон Дьо по Нова телевизия. Део уточни, че в този черен период от живота си буквално е опитвал от всичко – кокаин, марихуана, екстази и алкохол. Той сподели, че опиатите носят измамното щастие за кратко, след което отново те вкарват в ада, без дори да си разбрал.

„В момента съм баща, преди всичко съпруг, и това е основният приоритет. Дълго време си казвах „Боже, гледай около теб някакви супер талантливи хора”. И светлината се насочва в определени моменти все към мен. И ми беше изключително неудобно. Минаха 20 години и това буквално ме изяждаше и ме унищожаваше в определени моменти. Много страдах за това”, сподели той.

Славчев разказа за измамното щастие на наркотиците. „В началото никога не съм смятал, че имам нужда от тях. Аз си бях зареден, усмихнат, радвах се на всичко. И много често хората са ме питали на какво съм, отговарях – на нищо. Наркотиците бяха сериозна част от живота ми в продължение на може би над десет години. Осигуряваха ми щастие за кратко – лъжливо”, добави той.

Всичко започнало, докато бил барман. Имал колега, който го видял, че се уморява. „И ми каза, че има едно хапченце, което ще ми даде, за да си повиша тонуса и силата. Оказа се, че го взимат спортисти, трениращи в зала – нещо като допинг. Това може би беше вратичката. Тогава дойдоха и другите неща”, разказа Деян.