Девствената Елвира си хвана гадже!

Девствената Елвира си хвана гадже!

Елвира Далакова, една от най-невинните участнички в романтичното риалити „Ергенът“ напусна предаването, но след това в живота ѝ се случиха куп чудеса.  Брюнетката, която събра смелост и пред цяла България, че не е имала интимен контакт с мъж досега разкри, че вече има човек до себе си.

„Най-голямата награда за мен беше, че тръгвайки си от предаването, разбрах че не съм оставила лоши чувства у нито една от участничките“, заяви в студиото на „Тази събота“ тя. „Изпуснах ергена, но за себе си съм победител, защото преборих всичките си страхове и излязох нов човек“, разказа брюнетката.

„Страхувах се как ще се представя, страхувах се да не разочаровам родителите си и себе си – и един ден като се гледам по телевизията, да не бъда разочарована“, каза тя. Елвира не пропусна да коментира реакциите на останалите, когато сподели в предаването, че е девствена.

„Не съм го споделяла с други хора, защото мислех, че ще бъде обект на подигравки и си го пазех за себе си. Но след като в предаването се повдигна темата, имах няколко секунди да реагирам и нямаше как да излъжа. Много се страхувах, как ще реагират хората. Щастлива съм, че го казах, защото получавам много поздравления от жени и мъже, които са в същото положение и се срамуват“, каза тя.

„Аз вече срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме“, сподели Елвира. „Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания“, допълни тя.