Габи от „Ергенът“ сгодена за дебеланко

Габи от „Ергенът“ сгодена за дебеланко

Една от най-одумваните участнички в риалити формата „Ергенът“ – Габриела Петрова, е вече сгодена. Това съобщи самата тя, след като си пусна снимка от екзотична дестинация с видимо пълен мъж. Двамата събират слънчеви лъчи и витамин Д в Доминиканската република. Връзката им започнала след края на снимките на „Ергенът“, уточнява Петрова.
В интернет се появиха много обиди и подигравки по повод визията на мъжа до нея.
„Та той има по-големи гърди от нея! Какво му е харесала? Сигурно големината на портфейла!“, пишат анонимни завистници по форумите. Габи не им остана длъжна и написа следното в своя инстаграм профил:
„В своя защита ще кажа, че това е моят годеник, с когото се чувствам много щастлива“!, контрира злобарите и интригантите, които не спряха да сипят язвителни коментари по адрес на блондинката.
В социалните мрежи гъмжи и от полемики относно визията на 28-годишната жена от Сливница, най-вече заради твърде напомпаните й устни. Други пък направо я оприличиха на анимационния герой Сид – ленивецът от „Ледена епоха“. Това дойде в повече на изкусителката и нейната майка Димитрина. Родителката защити дъщеря си в пост, описвайки я като най-добрият човек, когото познава.
В предаването „Ергенът“ Габи си призна, че е меркантилна – харесва състоятелни мъже, които да я глезят и обсипват със скъпи подаръци.

Габи бе сравнена със Сид – ленивецът от „Ледена епоха“