Волен Сидеров нахлу със скандал в НОВА ТВ

Волен Сидеров нахлу със скандал в НОВА ТВ

Снимка: БУЛФОТО

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров нахлу за пореден път в българска медия. Този път обект на неговия гняв бе Нова телевизия – там Сидеров за секунди спретна скандал и обвини редакцията в тенденциозно отношение към неговата личност и формацията му.

През цялото време бившия депутат предаваше на живо свадата през телефона си в социалните мрежи.
Отделно бе довел и екип на партийната кабелна телевизия, която също излъчваше на живо сеира.
ТВМЕДИА припомня, че това не е първият случай, в който Сидеров иска сметка от журналисти. Лидерът на „Атака“ е нахлувал преди години неканен и в редакциите на вестниците „168 часа“, както и в „България Днес“. Те също бяха обвинени в тенденциозно отношение към него и партията.
Припомняме, че в края на 2021 година Нова телевизия излъчи видео, в което Волен Сидеров се бие с чужденец пред столичен хотел. Тогава не отрече, че именно той е заснет в ръкопашен бой.

Сидеров е стар познайник на столичната полиция. Признава, че е хулиган.


„Да, аз непрекъснато се бия, защо това ви смущава? Аз съм известен хулиган към всеки, който ме предизвика, който ми каже нещо позорно или ме обиди. Няма как да не скоча на бой, когато някоя отрепка ме нарече боклук. Но ако иска да се оплаче от мен, ако иска да подаде жалба срещу мен в СДВР или в новото МВР на Рашков”, заяви тогава по случая Сидеров пред сайта „Офнюз“.

По време на пандемията Сидеров се сдоби с глоба от 100 000 лв., наложена му от прокуратурата по две обвинения. Едното бе за изказване, в което призовава народа за масово излизане на Великден и неспазване на противоепидемичните мерки, а второто – че е попречил на разследващите да му връчат призвоката.

Сидеров беше задържан в ареста за 24 часа, след като първо бе обявен за общодържавно издирване, а после се яви сам в столичната полиция.