Бруклин Бекъм стана на 23, жени се през април

Бруклин Бекъм стана на 23, жени се през април

Първородният син на бившия футболист Дейвид Бекъм и някогашната спайска Вики Бекъм – Бруклин, навършва 23 години днес.

По повод празника баща му пусна умилителна бебешка снимка, на която Бруклин е с бебешки очила.

Едно от най-чаканите събития през 2022 година е сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм. Годежът им се състоя през лятото на 2020 г., но тогава отложиха венчавката заради пандемията. Обаче ето, че през април тази година това ще се случи. Вече дори е известно мястото, където ще се проведе церемонията. 

Преди известно време световните медии писаха, че Виктория Бекъм е била резервирала ранчо на Острова, но по-късно стана ясно, че той ще се ожени в имението на своя тъст в Палм Бийч. 

Кумове на тяхната сватба ще бъдат Ромео и Круз Бекъм, които са братя на младоженеца, и баткото на булката – Брад. Според последни данни двамата влюбени ще се врекат във вярност на 9 април. 

На сватбата ще присъстват много известни личности, като сред тях ще бъде и Снуп Дог. Той заяви, че ще бъде диджей. Пред „Mirror“ рапърът коментира, че е много близък приятел от дълги години с Дейвид Бекъм и затова е приел поканата на драго сърце. Други гости на събитието ще бъдат Джиджи Хадид, София и Никол Ричи, Гордън Рамзи и още много други. Бившата спайска – Виктория Бекъм е поканила и четирите изпълнителки от „Spice Girls“, като се говори, че дори им е предложила да ги облече в роклите от своята модна линия.

Все още не е ясно дали момичета ще се качат на сцената, за да поздравят младоженците с няколко песни, но ако това се случи, то определено ще бъде черешката на тортата. 

Разбира се тази бляскава сватбата няма да бъде скрита от погледите на всички почитатели на Никола и Бруклин, тъй като двамата са сключили договор със списание „Vogue“, което ще има право да отрази моменти от сватбената церемония.