Бриан Дейвис: Спях с 7 човека по едно и също време в търсене на идеалния

Непреодолимата нужда от секс на всяка цена може да донесе сериозни сътресение в личния живот на човека. Това се е случило и с актрисата и писателка Бриан Дейвис, която в подкаст разказа как сексът се е превърнал в нейния наркотик, преди да успее да се „изчисти“. Сега красавицата е „трезва“ от 10 години и още се чувства в рисково състояние, защото рефлексът й е да флиртува с всеки. Това й пречело да има най-обикновено приятелство с мъже.

Осъзнаването, че има нужда от помощ, дошло, когато Бриан си дала сметка, че от две години има едновременно две гаджета, всяко от които си мисли, че е единствено. Те са я хващали в изневяра три пъти, но тя успявала да изфабрикува остроумно обяснение, което минавало.

„Бях толкова добра лъжкиня, че ми са разминаваше – разказа тя – застъпвах връзките и винаги имах някой „на линия“.

Засилвайки се по спиралата на лъжите в преплетените си връзки тя се се чувствала през цялото време „надрусана“ и желаеща, като някой, който е пристрастен към секса и любовта.

Нейната „идеална фантазия“ се реализирала по странен начин – тя в един период ходела със 7 мъже едновременно, като изграждала образа на идеалния си партньор, вземайки по някое качество от всички тях.

„Получавах емоционална сигурност от единия, финансова от другия, сексуална химия с онзи там, хубавите трепети на старомодното приятелство от някой друг глупак – беше като въртяща се врата с мъже вътре…“ – казва Бриан.

Въз основа на своя емоционален опит тя е написала романа Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict.

Неудържимото привличана към секса е започнало за нея на 13 или 14 годишна възраст, когато е гледала филми „каквито не би трябвало да съм гледала“, но особено се впечатлила от холивудския вариант на „Ромео и Жулиета“ с Леонардо ди Каприо.

В осми клас имала приятел, който я целунал.

„Тялото ми пламна в огън… и това бе началото на края“ – спомня си бившата нимфоманка.

С отминаването на връзките Бриан забелязала, че когато началният плам позатихва, тя бърза губи интерес и започва да гледа на друго място.

Просветлението дошло, след като неин приятел и ментор починал, а тя по това време била в друг град и се готвела да изневери. Тогава си казала „какво правя?“. Когато си дала сметка че е пристрастена към секса, осъзнала, че има и нужда от терапия.

Бриан предприела терапия с програма от 8 стъпки за преодоляване на своята зависимост и вече е „трезва“ от 10 години. Тя е женена и има дете.

Признава обаче, че все още не може да бъда само приятелка с мъжете поради своите стари навици да флиртува с всеки, когото срещне.

“Не мога да имам мъже за приятели. Не мога да разговарям дори със сервитьорите“- призна тя.

Бриан обаче е напълно отдадена на семейството и терапевтичната си програма и се надява да вдъхнови и помогне на други, които преминават през нейните терзания, като сподели своя опит с пристрастяването към секса.

По думите й тя вече е напълно щастлива и здрава и повече не живее във „фантазията на похотта“.