Боб Сагет от „Пълна къща“ починал от травма на главата

Боб Сагет от „Пълна къща“ починал от травма на главата

Американският комик и актьор Боб Сагет, чиято внезапна смърт миналия месец в хотел във Флорида шокира Холивуд, е починал от странна травма на главата. Това съобщи семейството на комика.

Сагет, любим на поколения зрители заради ролята си в хитовия ситком от 1980-1990 г. „Пълна къща“, беше намерен мъртъв в хотел в Орландо, докато си почивал след поредно представление от турнето му. Обстоятелствата около смъртта на 65-годишния мъж бяха обект на разследване.
„Властите са установили, че Боб е починал от травма на главата“, съобщи семейството му.
„Разследващите са стигнали до заключението, че той случайно е ударил задната част на главата си в нещо, не го е сметнал за сериозно и е заспал“, съобщават близките, като добавят, че смъртта на комика няма общо с наркотици или алкохол.
Сагет придоби световна слава с ролята си в „Пълна къща“ на Дани Танър, където играеше овдовял баща на три момичета, включително дъщеря, изиграна последователно от близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън.
След смъртта му семейство Олсън отдава почит на Сагет като го описват като „най-любящия, състрадателен и щедър човек“.
Сагет беше и стендъп комик, озвучаваше роля в сериала на CBS „How I Met Your Mother“, беше водещ на „Най-смешните домашни видеоклипове на Америка“.