Благо избяга с новата, Златка се мляска с друг

Благо избяга с новата, Златка се мляска с друг

Много бързо след новината, че звездното им топ семейство е разбито, Златка Райкова и Благо Георгиев се отдадоха на нови ласки. Очевидно нито ексфутболистът, нито моделката си губят времето в ронене на сълзи, а директно се впуснаха в нови връзки.
В София се шушука, че Благой е напуснал страната заедно с новата си възлюбена, която не е разпознаваемо и известно лице. Двамата се запознали във фитнес залата и Георгиев се омаял от красотата на девойката. За никого не е тайна, че спортистът има слаб ангел и лесно се влюбова. До този момент той има 4 деца от 3 жени, а останалите му афери в нощна София нямат край.
Златка Райкова също не е от най-примерните жени. Нейното име е свързвано с доста мъже, сред които настоящия мъж на певицата Преслава – Павел, плевенския бос Камен Балбузанов-Куката, ММА боеца Валентин Георгиев, силовака Благой Иванов – Багата, ръгбиста Боби от „Биг Брадър“, Филип Лазаров от „Островът на изкушението“ и др.

Злобари и интриганти твърдят, че това са само имената, за които се знае публично, че са минали през леглото на Златка, а реалният списък всъщност е доста дълъг…
Към настоящия момент русокоската има отношения с брадат мъж, за който се твърди, че е по-малък от нея и се занимава с черно тото. Очаквано, той не е бедяк, а разполага със солидни финансови възможности.
Плеймейтката си пусна няколко снимки как се целува с него. Нещо повече, анонимен профил в инстаграм публикува снимки, на които ясно се вижда, че тя се мляска с него посред бял ден в столичен мол.
Появиха се обаче и съмнения, че Златка нарочно режисира тази версия, само и само да натрие носа на Благо и да му прави напук. Някои дори са категорини, че уж папарашките снимки са скалъпени изцяло.
Каква е истината, тепърва ще се разбира.