Берлускони взе 53 години по-млада булка

Берлускони взе 53 години по-млада булка

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони и неговата любима Марта Фашина проведоха сватбена церемония в историческото имение на политиката, наречено Вила Гернето, в град Лесмо до Милано. Веднага след тържеството обаче лъсна уточнението, че сватбата е фиктивна и е направена само за купона. Причината е, че петте му деца са били против реален брак между баща им и 53 години по-младата от него Марта, тъй като той вече е на години – 85, и след евентуална негова смърт тя ще се възползва от несметното му богатство.

Годеницата на политика е депутат в италианския парламент от партия „Форца Италия“. Марта е на 32 години, а Берлускони – на 85. Които никак не му личат, ако трябва да сме честни. 

С булката пред сватбената торта.

Луксозната сватба е напълно символична – Берлускони не може официално да се ожени за любимата си, тъй като пет от децата му се противопоставят на този брак. Те се опасяват, че в този случай Марта ще разпилее богатството на Берлускони.т. Състоянето на Берлускони се оценява на 7,2 милиарда долара.

Булката се появи на сватбата в рокля с дълъг шлейф, а младоженецът – в строг син костюм на Армани. Точно 60 гости се събраха да поздравят младоженците. На церемонията присъстваха само роднини, близки на Берлускони, някои бизнес партньори и малко близки приятели. Всички деца на Берлускони също присъстваха на тържеството, с изключение на големия син, който е с коронавирус. Силвио Берлускони има общо пет деца от предишни бракове.

Политикът се среща с Марта през 2018 г. По време на карантината двамата живееха заедно в къщата на една от дъщерите на Берлускони. Този брак, ако го приемем за напълно реален, е трети за бившия италиански премиер. 

В страстна целувка с младата Марта…

Силвио Берлускони е бил министър-председател на Италия четири пъти. Първият му мандат започва през 1994 г., а последният приключва през 2011 г. Берлускони е член на Европейския парламент от 2018 г. и е собственик на голямата италианска медийна корпорация Mediaset SpA. През 2012 г. съда в Милано обвини Берлускони във финансови измами и го осъди на затвор. През 2013 г. той беше оправдан.