Арнаудова: Сестра ми не е доносник!

Арнаудова: Сестра ми не е доносник!

„Бойко Рашков изрече много неистини. Сестра ми работи в ГД „Национална полиция“ от 22 години и има редица награди от това министерство, подписвани от най-различни министри. Тя категорично не е имала никаква информация за полицейската акция срещу нас“. Това заяви Севдалина Арнаудова в ефира на бТВ.

По думите на Арнаудова Бойко Рашков упражнява системен психологически натиск върху нея и семейството й. „Моята сестра по никакъв начин не е изпращала информация към мен. Тя работи в сектор, който няма нищо общо с провежданите разследвания и досъдебни производства. Никой от нас не знаеше, че ще бъде арестуван“, заяви Арнаудова.

„Бойко Рашков трябва да се извини за тези твърдения или да ги докаже, защото в неговите правомощия като министър е цялата възможност да докаже твърденията си“, посочи тя.

„Единственото, което мога да го окачествя като документи, иззети при обиска и ареста ми, са заповеди за мои командировки, когато работех в Министерски съвет. Останалото са наши разследвания, които централата е правила относно появилите се снимки от резиденция „Бояна“. Наши разследвания, които ще докажат, че снимките са манипулирани. Това иззеха, имаше и телефони“, обясни Арнаудова по повод твърденията на Рашков, че от дома й са открити материали, от които може да се направи извод, че е следяла какво се обсъжда във връзка с твърденията на Васил Божков.

Снимка: БУЛФОТО